Zoeken

Badr Hari, Ronaldo, Messi en nog meer beroemdheden in Marrakech

30 december 2013 - 17:22 - Marokko

©

Zoals elk jaar vieren tientallen beroemdheden de eindejaarsfeesten in Marrakech. Evenals de voorbije jaren hebben vooral Franse politici en atleten een ticket naar de Zuid-Marokkaanse stad geboekt.

De voormalige Franse president Nicolas Sakozy en zijn vrouw Carla Bruni, zijn dit weekend in Marrakech aangekomen. Het koppel bezit er een prachtig paleis, maar brengt gewoonlijk zijn vakanties door in Jnane Lekbir, een residentie van Koning Mohammed VI op 3 km van de stad.

Dominique Strauss-Kahn, ex-baas van het Internationaal Monetair Fonds en nu financieel adviseur van de Servische regering, bevindt zich ook in Marrakech, samen met meerdere Franse verantwoordelijken en ministers, meldt Nass.

De voormalige Franse president Jacques Chirac en zijn vrouw hebben eveneens besloten om Kerstmis in Marokko te vieren. Dit jaar bevindt het koppel zich in Agadir in plaats van Taroudant, waar ze gewoonlijk de eindejaarsperiode doorbrengen.

Onder de atleten die tijdens de feestdagen in Marrakech verblijven, vinden we kickbokser Badr Hari, de voormalige Franse international Zinedine Zidane, Real-Madrid aanvallers Cristiano Ronaldo en Karim Benzemma, en last but not least Barcelona-aanvaller Lionel Messi.

Marokko heeft uit voorzorg de veiligheid in de meeste steden opgeschroefd voor de eindejaarsfeesten. Vooral in Casablanca, Marrakech, Ifrane en Agadir werden speciale maatregelen getroffen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team