Zoeken

Welke celebrity’s komen naar Marrakech voor Nieuwjaar?

31 december 2015 - 13:37 - Marokko

©

Zoals elk jaar hebben meerdere celibrity’s ervoor gekozen oudejaarsavond in het zuid-Marokkaanse Marrakech te vieren. Overzicht!

Cristiano Ronaldo is geen onbekende meer in Marrakech. De stervoetballer wordt ook vanavond in de Rode stad verwacht waar hij in The Pearl een kamer (35.000 dirham) heeft geboekt volgens Alyaoum24.

En als we het over Ronaldo hebben dan is Badr Hari nooit ver... De Marokkaanse kickbokskampioen en goede vriend van de Real-Madrid speler wordt ook in Marrakech verwacht.

Voetballer Karim Benzema heef eveneens zijn gewoontes in Marrakech. Net zoals in de afgelopen jaren wordt de Franse international in de Rode stad verwacht om er samen met Hari en Ronaldo te feesten.

Pep Guardiola, coach van Bayern München, wordt ook in Marrakech verwacht. De coach is een grote fan van de Marokkaanse stad en trouwde er in 2014. Na 20 jaar samenleven met Cristina Serra besloot hij vorig jaar met haar te trouwen en zorgde zelf voor een vliegtuig tussen Barcelona en Marrakech om al zijn gasten te laten overvliegen.

Neymar Da Silva, aanvaller van FC Barcelona, is volgens dezelfde bron eind deze week ook in Marrakech. Hij wordt volgende week terug in Spanje verwacht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team