Zoeken

Badr Hari: "Alcohol is mijn enige ondeugd"

24 februari 2015 - 15:15 - Sport

©

In een openhartig interview met Al Akhbar vertelt kickbokskampioen Badr Hari alles over zijn vermeende relatie met Amber Rose, zijn vriendschap met de Tsjetsjeense president Ramzan Kadyrov en zijn alcoholverbruik.

Hari begint met de geruchten over zijn relatie met model Amber Rose te ontkennen. "Ik ken deze vrouw niet en heb haar nog nooit ontmoet", aldus Hari, eraan toevoegend dat het niet zijn type vrouw is. Ook zijn relatie met Estelle Cruijff is volgens hem definitief voorbij.

Zijn geverifieerd Facebook-account is nu het enig officieel account bevoegd om informatie over hem te verspreiden. Hari betreurt het dat fake accounts op social media "wreedheden publiceren in zijn naam".

Hari geeft toe dat hij regelmatig alcohol drinkt, maar stelt dat hij niets verkeerd doet omdat hij niemand kwaad doet. "Alcohol drinken is een vergissing, maar ik ben er zeker van dat God met mij is. God zij dank, ik zorg voor mijn ouders en ik heb nog nooit iemand pijn gedaan in mijn leven."

De kampioen heeft één van de meest krachtige vuistslagen ter wereld, maar ook een groot hart. Hari zegt zeer binnenkort in goede doelen te willen investeren, vooral voor weeskinderen en ouderen.

Van de Tsjetsjeense president Ramzan Kadyrov kreeg hij geen dure geschenken zoals de media beweerde. Badr Hari was enkel in Tsjetsjenië om Ramzan Kadyrov en zijn bodyguards te trainen.

Bladna.nl