Zoeken

Azzedine Ounahi krijgt bod die hij niet kan weigeren

20 april 2024 - 07:00 - Sport

©

De Saoedische club Al Ittihad wil Azzedine Ounahi, middenvelder van Olympique de Marseille, inlijven. De 23-jarige Atlas Leeuw, die een van de revelaties was van het Marokkaans elftal op het WK 2022 in Qatar, heeft moeite om zich te bevestigen bij Marseille.

Azzedine Ounahi kwam in januari 2023 voor 8 miljoen euro van Angers naar Marseille, na zijn sterke prestaties op het WK. In 30 wedstrijden voor de club scoorde hij echter slechts twee keer en gaf hij één assist. De teleurstellende prestaties van Ounahi hebben geleid tot geruchten dat Marseille bereid is om hem te laten gaan in de komende transferperiode, mits er een goed bod op tafel komt. De clubleiding vraagt 18 miljoen euro voor de middenvelder, die nog tot 2027 onder contract staat.

Lees ook: Onthullingen over vormdip Azzedine Ounahi

Al Ittihad is niet de enige club die interesse heeft in Azzedine Ounahi. Ook de Spaanse clubs Villarreal en Getafe zouden de Marokkaan willen strikken. De Marokkaanse international was in de wintertransferperiode al in de belangstelling van Al Hilal, een andere Saoedische club waar zijn landgenoot Yassine Bounou speelt, maar hij wees toen een bod van die club af.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team