Zoeken

Anouar Kali voor 3 jaar naar NAC Breda

6 augustus 2018 - 11:51 - Sport

©

Anouar Kali heeft een driejarig contract getekend met NAC Breda. De middenvelder van Marokkaanse afkomst vertrekt van FC Utrecht.

NAC presenteerde Anouar Kali zaterdag officieel. De 27-jarige verdedigende middenvelder stond nog voor een jaar onder contract in Utrecht. Over het bedrag dat Breda voor hem betaalde wordt niets vermeld.

"Anouar is met zijn ervaring en specifieke kwaliteiten de perfecte toevoeging aan het huidige middenveld. Met zijn techniek en natuurlijk inzicht is hij als geen ander in staat om het spel te verdelen en balans in het elftal aan te brengen. Ook qua persoonlijkheid brengt hij iets extra’s. Hij heeft een scherp randje en schroomt niet om de grens op te zoeken. Ik denk dat hij daarom goed past bij NAC en het type speler is dat goed in de smaak gaat vallen bij ons publiek.", zegt technisch directeur Hans Smulders over de komst van de middenvelder.

Anouar Kali reageerde verheugd op zijn transfer. "Het is top dat ik voor drie jaar heb mogen tekenen bij deze club. Er wordt van mij verwacht dat ik met mijn voetballende vermogen en ervaring het team op sleeptouw neem en altijd voorop ga in de strijd. (...) Ik heb er ontzettend veel zin in."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team