Zoeken

Ali B reageert op verhitte discussie met Waylon (video)

15 januari 2021 - 18:40 - Wereld

©

Een uitgelekte video uit studio van The voice of Holland spreekt de bewering tegen van zowel RTL als Ali B, dat het verhaal van Albert Verlinde over een ’knokpartij’ verzonnen zou zijn. Ali reageert op het nieuws bij RTL Boulevard.

Op een video op de Instagrampagina van Fawrynotsawry was te zien dat er wel degelijk een woordenwisseling plaats heeft gevonden tussen Ali B. en Waylon. Het gaat echter niet om een knokpartij, zoals Albert eerder beweerde, maar over een verhitte discussie tussen ego’s.

Ali zegt aan RTL Boulevard geen woorden vuil te willen maken aan de kwestie. Tussen hem en Waylon zit het goed, dit soort discussies horen volgens hem gewoon bij het programma en ze hebben naderhand ook alles uitgepraat.

Hij vindt het wel vervelend dat de beelden zijn uitgelekt en gaat nu extra op zijn hoede zijn. "Waylon en ik hebben dit eerder meegemaakt. We zijn emotionele broers en zijn net getrouwd wat dat betreft. Na afloop knuffelen we elkaar. Dit is het laatste wat ik heb gezegd en ik ga er niks meer over zeggen," zegt Ali B aan RTL Boulevard.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team