Zoeken

Al Omrane beschuldigd van fraude

30 mei 2012 - 13:05 - Economie

©

Een klacht werd onlangs ingediend tegen een advocaat, een ondernemer en twee vertegenwoordigers van vastgoedgigant Al Omrane, alsook tegen een toonaangevende vastgoedontwikkelaar van Marrakech. Allen zijn betrokken bij de vervalsing van verkoopcontracten van huizen en appartementen.

Aangeklaagd voor "fraude en valsheid in geschrifte", hebben de bovenvermelde personen allen deelgenomen aan de vervalsing van verkoopdocumenten, aldus de advocaat van het slachtoffer, een lerares uit Marrakech.

Al Omrane, onderwerp van klachten in verschillende regio’s van Marokko, wordt momenteel ook opgeschrikt door het schandaal van het wooncomplex Al Khaoutar in Marrakech. De kopers hebben vorige week gedemonstreerd voor de kantoren van Al Omrane. Zij eisen de levering van hun woningen.

Na een aantal gebroken beloftes, had de CEO van Al Omrane in Marrakech hen namelijk een levering beloofd in juni. Maar intussen werd de CEO naar Meknes gestuurd en vrezen de kopers dat de levering weer wordt uitgesteld.

In 2012 wil Al Omrane de bouw voltooien van 184.000 woningen, waarvan 75% sociale woningen, voor een totale investering van 7,5 miljard dirham.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team