Zoeken

Afrika Cup 2019 : Medhi Benatia denkt aan spelers die niet werden opgeroepen

30 mei 2019 - 13:10 - Sport

©

Medhi Benatia heeft in een bericht op Twitter laten weten dat hij vereerd was om opnieuw door bondscoach Hervé Renard te zijn opgeroepen voor de Afrika Cup. De aanvoerder van de Atlas Leeuwen heeft tevens een gedachte voor alle spelers die niet werden geselecteerd.

"De 27 Leeuwen die werden verkozen om aan het trainingskamp deel te nemen. Een gedachte voor degenen die aan dit avontuur hadden kunnen deelnemen. Voor mij persoonlijk is het altijd een eer om de kans te krijgen mijn volk te vertegenwoordigen in een grote competitie. Al Hamdulilah.", aldus Benatia.

Bondscoach Hervé Renard maakte eerder deze week zijn voorlopige selectie van 27 spelers bekend voor de Afrika Cup 2019. Alle spelers worden op 2 juni in het sportcentrum CNF in Mamora verwacht voor een trainingskamp. De lijst kan dus nog veranderen.

Net voor de Afrika Cup zal het Marokkaans elftal twee oefenduels tegen Gambia op 12 juni en Zambia op 16 juni spelen. Beide wedstrijden vinden in het Grote stadion van Marrakech plaats en zijn een voorbereiding op het Afrikaans kampioenschap dat op 21 juni in Egypte van start gaat.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team