Zoeken

Adil en Bilall presenteren "Bad Boys: Ride or Die" in Brussel

4 juni 2024 - 13:00 - Cultuur

©

Adil El Arbi en Bilall Fallah, de Belgische regisseurs die Hollywood veroverden met ’Bad Boys for Life’, zijn terug in België voor de première van hun nieuwste blockbuster: ’Bad Boys: Ride or Die’. Zondagavond stalen ze de show op de rode loper in Kinepolis Brussel, omringd door fans en genodigden.

De film, met Will Smith en Martin Lawrence in de hoofdrollen, beleeft op woensdag 7 juni officieel zijn release in België. De eerste reacties uit de Verenigde Staten zijn alvast lovend, met critici die spreken over een "verrassend sterke film" en "een waardig vervolg op de iconische franchise".

Lees ook: Adil El Arbi en Bilall Fallah regisseren "Bad Boys 4" (video)

In ’Bad Boys: Ride or Die’ zien we Mike Lowrey en Marcus Burnett opnieuw in actie, ditmaal geconfronteerd met een samenzwering binnen hun eigen politiekorps. Voor het eerst in hun carrière moeten ze het zonder elkaar zien te redden. De film belooft een spectaculaire mix van actie, humor en spanning te worden, met El Arbi en Fallah die hun talent voor dynamische regie opnieuw tentoon spreiden.

Lees ook: Will Smith in Tanger voor trouwfeest Adil El Arbi (foto’s)

Naast hun Hollywoodavontuur, werken de twee regisseurs deze zomer ook aan een nieuw Vlaams project: het vervolg op de succesfilm ’Patser’, met Matteo Simoni en Nora Gharib in de hoofdrollen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team