Zoeken

Abdelhamid Sabiri heeft bod Saoedi-Arabië niet kunnen weigeren

6 september 2023 - 23:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Abdelhamid Sabiri gaat Italië verlaten voor Saoedi-Arabië. Zijn club Fiorentina heeft hem verkocht aan een Saoedische club. Sabiri moet enkel nog de medische keuring ondergaan.

In de ochtendshow "Buongiorno Viola Park" bevestigde Fiorentina het aanstaande vertrek van Abdelhamid Sabiri. "We hebben Sabiri verkocht," kondigde de presentator van de club aan op Violanews.

Lees ook: Marokkaanse international Abdelhamid Sabiri getrouwd (foto)

De koper is de Saoedische Pro League-club Al Fayha, die de Marokkaanse international zal verwelkomen na zijn medische keuring, meldt Sky Sport Italia. Fiorentina had Sabiri gecontracteerd voor drie seizoenen (tot medio 2026) voor een bedrag van drie miljoen euro, maar de aanvallende middenvelder bleef op leenbasis spelen voor zijn oorspronkelijke club, UC Sampdoria, tot het einde van het seizoen.

Lees ook: Abdelhamid Sabiri vervangen en uitgejouwd door fans

De 26-jarige Atlas Leeuw was een van de drijvende krachten achter de historische deelname van het Marokkaans elftal op het WK-2022 in Qatar. Sabiri heeft zowel de Duitse als de Marokkaanse nationaliteit en koos voor Marokko in 2022. Hij scoorde vijf doelpunten in 32 Serie A-wedstrijden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team