Zoeken

Abdelhamid Sabiri vervangen en uitgejouwd door fans

7 maart 2023 - 20:00 - Sport

©

Abdelhamid Sabiri, die een contract heeft bij Fiorentina en tot juni is uitgeleend aan Sampdoria, werd al na 35 minuten speeltijd teruggetrokken uit de wedstrijd tegen Salernitana. Gevraagd naar de motivatie voor deze beslissing, zei de coach dat hij zich liever concentreert op de positieve punten van het team, dan stil te staan bij de negatieve zaken.

Heeft Sabiri, met nog maar een paar maanden te gaan voor het einde van zijn contract bij Sampdoria, het verpest? Zijn vroege vertrek uit de wedstrijd en het feit dat hij werd uitgejouwd door de fans, spreekt boekdelen. Twee weken geleden werd hij nog geprezen voor zijn optreden tegen Bologna. Maar zondag werd Sabiri afgeschilderd als de zwakke schakel die de ploeg naar beneden haalt, meldt Football-Italia.

Lees ook: Abdelhamid Sabiri ontkent verloving met virtuele vriendin

Dejan Stankovic, de coach van de club, vertelde aan sportstreamingdienst DAZN dat hij niet tevreden was over de eerste 20 minuten van de wedstrijd, die eindigde in een doelpuntloos gelijkspel. Toen hij tijdens de persconferentie na de wedstrijd een vraag kreeg over het vertrek van Abdelhamid Sabiri, zei hij op geïrriteerde toon: "Sabiri maakt deel uit van een ploeg van 25 spelers. Waarom hebben we het niet over Winks of Rincon die goed gepresteerd hebben? Of D’Zanoli of Amione, die monumentaal waren? Waarom er een polemiek van maken? Na de derde of vierde keer dezelfde vraag wordt het een controverse", aldus Stankovic.

Lees ook: Nieuwe club voor Abdelhamid Sabiri

De trainer zei dat zijn besluit niet persoonlijk was en dat hij het team kansen gaf om de uitkomst van de wedstrijd te veranderen. "Op een gegeven moment had ik drie wissels kunnen doorvoeren, maar ik wilde het team niet in de problemen brengen. Dat vond ik niet leuk, ik wisselde zaken om het niveau te behouden en het team niet in de problemen te brengen."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team