Zoeken

Ziyech viert verjaardag met teamgenoten in Marokko (video)

20 maart 2024 - 22:00 - Sport

©

De 31e verjaardag van Galatasaray-ster Hakim Ziyech werd maandag op bijzondere wijze gevierd in het Mohammed VI voetbalcomplex. Zijn ploeggenoten van het Marokkaans elftal verrasten hem met een uniek feestje.

Ziyech kreeg van zijn teamgenoten een op maat gemaakt gebak voor zijn 31e verjaardag. De oud-speler van Ajax is wel gewend aan verjaardagstaarten, maar deze was extra speciaal. In een video op sociale media is te zien hoe de Atlas Leeuw omringd wordt door zijn juichende ploeggenoten. Ziyech toonde zich erg dankbaar.

Lees ook: De "domme keuze" die van Hakim Ziyech een held maakte

De aanvallende middenvelder arriveerde in Marokko samen met zijn moeder en ploeggenoot Nayef Aguerd, verdediger van West Ham. Ze nemen deel aan de trainingsstage van de nationale ploeg ter voorbereiding op de twee vriendschappelijke wedstrijden tegen Angola en Mauritanië. De moeder van Ziyech speelde een belangrijke rol in zijn keuze om voor Marokko te spelen. Ze was dan ook vastbesloten om samen met hem en zijn ploeggenoten zijn verjaardag te vieren in Marokko.

Lees ook: Ziyech terug in actie, kans op rentree bij Marokko?

Ziyech draagt tijdens de twee komende wedstrijden de aanvoerdersband, in afwezigheid van Romain Saiss die niet werd geselecteerd door bondscoach Walid Regragui.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team