Zoeken

Marktwaarde Ziyech en Amrabat daalt fors

18 maart 2024 - 11:00 - Sport

©

Hakim Ziyech en Sofyan Amrabat, twee belangrijke spelers van het Marokkaans elftal, zien hun marktwaarde dalen volgens de laatste update van Transfermarkt.

De waarde van Ziyech daalde van 12 naar 9,5 miljoen euro, terwijl die van Amrabat kelderde van 28 naar 22 miljoen euro.

Lees ook: Coach Galatasaray bedreigt Hakim Ziyech

Hakim Ziyech’s blessure tijdens de Afrika Cup 2023 kostte hem zeven weken spelen en diverse wedstrijden bij Galatasaray. Volgens hardnekkige geruchten miste hij door deze blessure ook een transfer naar Saoedi-Arabië. Al Shabab zou hem 37,5 miljoen euro hebben aangeboden voor een tweejarig contract, wat Ziyech zou hebben overwogen. Turkse media meldden dat hij Galatasaray zelfs had laten weten open te staan voor een nieuwe uitdaging.

Sofyan Amrabat bevindt zich bij Manchester United in een minder rooskleurige positie. Naar verwachting keert hij na zijn uitleenperiode terug naar Fiorentina. Volgens Manchester News activeert de Engelse club de aankoopoptie voor de Marokkaanse international niet, omdat trainer Erik ten Hag niet overtuigd is van zijn prestaties.

Lees ook: Hakim Ziyech’s belofte aan Galatasaray

Win Win meldt wel dat een grote Saoedische club interesse heeft in Amrabat en hem in de zomer wil contracteren. Een spelersmakelaar zou de Marokkaanse international al hebben laten weten dat de club binnenkort contact zal zoeken met de leiding van Fiorentina om te onderhandelen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team