Zoeken

Zwicht Azeddine Ounahi voor Saoedische miljoenen?

24 april 2024 - 09:00 - Sport

©

Azeddine Ounahi, de middenvelder van Olympique Marseille, staat in de belangstelling van drie clubs uit Saoedi-Arabië die hem in de komende zomerse transferperiode willen contracteren.

De clubs Ittihad Jeddah, Al-Ahli en Al-Nassr zijn allemaal geïnteresseerd in Ounahi, zo melden lokale media. De drie clubs zouden bereid zijn om rond de 20 miljoen euro neer te leggen voor de Marokkaanse internationa. Ounahi heeft tot nu toe nog niet gereageerd op deze lucratieve aanbiedingen.

Lees ook: Azzedine Ounahi krijgt harde kritiek

Azeddine Ounahi presteert dit seizoen zwak bij zijn club. Volgens de Franse krant L’Équipe kampt de Atlas Leeuwen met voetklachten waarvoor hij om de drie maanden injecties moet krijgen. Deze blessure belemmert hem om op zijn niveau te presteren en zijn talent te tonen, zoals hij dat deed op het WK 2022 in Qatar met Marokko.

Lees ook: Azzedine Ounahi krijgt bod die hij niet kan weigeren

In 33 wedstrijden voor Olympique Marseille dit seizoen scoorde Ounahi slechts twee keer en gaf hij één assist. De clubleiding is van plan om de Marokkaanse middenvelder aan het einde van het seizoen aan een medische specialist toe te vertrouwen, meldt het sportblad.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team