Zoeken

Munir El Haddadi hoopt op herkansing in Marokkaans elftal

1 februari 2024 - 15:00 - Sport

©

Munir El Haddadi, Marokkaanse aanvaller die voor UD Las Palmas speelt, heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer in het nationaal elftal van Marokko.

Na zijn internationaal debuut met Marokko en zijn deelname aan de Afrika Cup van 2021, raakte El Haddadi uit beeld in aanloop naar het WK 2022 in Qatar. Nu droomt hij ervan om weer deel uit te maken van de Atlas Leeuwen.

Lees ook: Andrea Dalmau onthult relatie met Munir El Haddadi op Valentijnsdag

El Haddadi sprak over zijn ambitie om terug te keren in het Marokkaans elftal. "Ik zou heel graag weer bij de selectie komen. Ik volg alle wedstrijden van het team," zei de 28-jarige aanvaller tijdens een online persconferentie georganiseerd door La Liga.

Lees ook: Munir El Haddadi trekt aandacht met dure Mercedes

Na een veelbelovende start bij FC Barcelona, is El Haddadi tegenwoordig een sleutelspeler bij Las Palmas. De club, die momenteel op de negende plaats staat in de Liga, rekent op de inbreng van de Marokkaanse international voor goede prestaties dit seizoen. "Ervaring speelt zeker een rol. Maar uiteindelijk blijven de waarden hetzelfde. Dus ik adviseer mijn teamgenoten om te genieten, hard te werken, voor zichzelf te zorgen en klaar te zijn. Alles zal op zijn tijd worden beloond. Ik probeer zowel op het veld als daarbuiten te helpen," voegde hij eraan toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team