Zoeken

Azzedine Ounahi op weg naar Saoedi-Arabië?

31 december 2023 - 19:00 - Sport

©

Olympique Marseille is van plan is om de Marokkaanse international Azzedine Ounahi van de hand te doen om financiële middelen vrij te maken voor nieuwe spelers in januari.

De verwachting is dat Ounahi’s deze winter nog vertrekt. De Franse topclub zou in onderhandeling zijn met diverse Saudische teams voor een transfer naar het Midden-Oosten in januari, meldt L’Équipe.

Lees ook: Azeddine Ounahi met moeder in Mekka (foto)

Olympique Marseille rekent op de opbrengst van zijn vertrek om het team te versterken. Clubs zoals Al-Shabab, Al-Ittihad, Al-Hilal en Al-Ahli hebben interesse getoond in de 23-jarige speler, die zelf geïnteresseerd lijkt in Al-Shabab en Al-Ittihad.

Lees ook: Azzedine Ounahi krijgt harde kritiek

Ounahi’s marktwaarde wordt geschat op 15 miljoen euro door het CIES en hij heeft een contract bij Olympique Marseille tot juni 2027. Hij kwam naar de Franse club voor 8 miljoen euro na zijn schitterende prestatie op het WK 2022 in Qatar maar heeft moeite om zijn plek te vinden in de Franse havenstad. Dit seizoen speelde hij 17 wedstrijden, scoorde 2 doelpunten en stond 13 keer in de basisopstelling.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team