Zoeken

Zouhair Bahaoui te sterk voor Saad Lamjarred (video)

13 juni 2024 - 12:10 - Cultuur

©

De Marokkaanse zanger Zouhair Bahaoui verovert de hitlijsten met zijn nieuwe single "Magdar". De track, die nog maar enkele dagen geleden op zijn YouTube-kanaal werd gedeeld, is razend populair in Marokko en de rest van de Arabische wereld.

"Magdar" is uitgegroeid tot de meest gestreamde song in Noord-Afrika en de Arabische wereld op verschillende downloadplatforms. De bijbehorende videoclip heeft op YouTube al meer dan 15 miljoen views bereikt.

Lees ook: Onvrede in Marokko over samenwerking Zouhair Bahaoui met Algerijnse influencer

Met deze nieuwe single stoot Bahaoui verschillende Marokkaanse en Arabische sterren van de troon, waaronder landgenoot Saad Lamjarred. Lamjarred’s nieuw duet "Carrousel" met Ines staat op de tweede plaats, terwijl Manal Benchlikha’s "Mahboula" de derde plaats bekleedt.

Op de vijfde plaats vinden we rapper "Stormy" met zijn nummer "PoPo". Rapper Zakaria "Lbenj" bezet de zevende plaats met "Hwasi", terwijl landgenoot ElGrandeToto met "Blue Love" van de eerste naar de achtste plaats is gedaald.

Lees ook: Saad Lamjarred gestraft door YouTube

Zouhair Bahaoui werkte zelf aan de tekst van "Magdar". Voor de videoclip, die in Marokko werd opgenomen, koos de zanger de Algerijnse influencer en actrice Nourane Harid als hoofdrolspeelster.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team