Zoeken

Wereld-Marokkaanse tot 5 jaar cel veroordeeld in Tanger

23 november 2019 - 16:10 - Marokko

©

Een 32-jarige Marokkaanse uit Frankrijk is in Tanger tot 5 jaar gevangenisstraf en een schadevergoeding van 50.000 dirham veroordeeld.

De vrouw werd samen met twee medeplichtigen vervolgd voor het oprichten van een criminele organisatie, diefstal, ontvoering, geweld en bedreigingen. Assabah bericht dat de twee medeplichtigen tot 7 jaar gevangenisstraf werden veroordeeld.

Het slachtoffer, een leerkracht, werd in een buitenwijk van Tanger aangevallen. Hij was er door één van zijn leerlingen uitgenodigd maar werd in werkelijkheid in de val gelokt. Op de plek van de afspraak werd de man van zijn auto en geld beroofd.

De bende kreeg iets verder echter pech met de gestolen auto. Agenten merkten hun vreemd gedrag op en besloten hen te controleren. De drie probeerden nog weg te vluchten, tevergeefs.

Tijdens het politieverhoor vertelde de Franse Marokkaanse dat ze getrouwd was en door Frankrijk was uitgezet voor gelijkaardige criminele feiten. Met de gestolen auto wilde ze diefstallen plegen in andere steden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team