Zoeken

Voetballer Marco Verratti doet huwelijksaanzoek in Marrakech

4 januari 2021 - 12:00 - Sport

©

De Italiaanse voetballer Marco Verratti heeft zijn huwelijksaanzoek in Marrakech gedaan. Hij koos de rode stad uit om zijn Franse vriendin Jessica Aidi romantisch ten huwelijk te vragen.

Wachtend op de hervatting van het voetbalseizoen op 3 januari gingen de voetbalspelers van Paris Saint-Germain (PSG) op vakantie. Terwijl voetballer Neymar koos voor Latijns-Amerika, zochten de voetballers Kylian Mbappé en Marco Verrati dichter bij huis, namelijk Marokko. Vooral Marrakech heeft zijn charmes bij de voetballers niet verloren ondanks de wereldwijde coronapandemie.

In gezelschap van familieleden vertrok Verratti met het model naar Marrakech om te genieten van een korte vakantie. Ze spenderen de feestdagen ontspannen met etentjes. Het koppel postte de aankondiging van hun verloving op Instagram aan. De 28-jarige voetballer droeg een blauw outfit en de Française een goudkleurige jurk, meldt website program-tv. Om het plaatje compleet te maken, werd de verlovingsring getoond met de aankondiging in het Engels: "Natuurlijk… heeft ze ja gezegd".

Marco Verratti is inmiddels met zijn verloofde terug in Frankrijk en moet weer aan de slag voor PSG. De voetballers van de club moeten het nu stellen zonder trainer Thomas Tuchel. Hij vertrok onverwachts als trainer van de voetbalclub. De leiding van de club heeft de hulp ingeschakeld van Maurico Pochettino.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team