Zoeken

Uitslag wedstrijd Marokko-Estland 3-1

9 juni 2018 - 20:28 - Sport

©

Nieuwe overwinning voor Marokko. De Leeuwen van de Atlas wonnen deze namiddag een oefenduel tegen Estland in Tallin met 3-1. De wedstrijd was een voorbereiding op het WK in Rusland.

De Atlas Leeuwen presteerden mooi en wisten de tegenstander vanaf de eerste minuten van het spel onder druk te zetten. Younes Belhanda opende de score voor Marokko in de 11e minuut.

In de 38e minuut deed Hakim Ziyech een tweede keer de netten trillen met een penalty na een fout op Amine Harit. Youssef En-Nesyri scoorde in de 72e minuut een derde en laatste doelpunt voor Marokko.

Het Marokkaans elftal traint al weken hard voor het WK dat volgende week in Rusland van start gaat. De Atlas Leeuwen speelden eerder oefenduels tegen Oekraïne (0-0) en Slowakije (3-1) en worden morgen in Rusland verwacht.