Zoeken

WK-2018: Marokko speelt 2-2 gelijk tegen Spanje

25 juni 2018 - 22:04 - Sport

©

Geen overwinning voor Marokko vanavond maar een mooie finish. De Atlas Leeuwen, reeds uitgeschakeld op het WK, speelden vanavond 2-2 gelijk tegen Spanje.

Het spel van het Marokkaans elftal was minder intens en minder overtuigend dan tegen Portugal met onder meer weinig balbezit.

Marokko opende score in de 14e minuut dankzij een doelpunt van Boutaib. De aanvaller maakte gebruik van een fout van de defensie om de bal in de netten te krijgen.

Enkele minuten later, in de 19e minuut, scoorde Isco de gelijkmaker voor Spanje. Youssef En-Nesyri vond de netten opnieuw in de 81e minuut. Maar Spanje wist de stand in de slotminuten gelijk te trekken met een betwiste doelpunt die na controle van de camerabeelden werd goedgekeurd.