Voetbal: Marokko en Libië spelen gelijk (video)

12 oktober 2019 - 10:26 - Sport

©

Vahid Halilhodzic had een overwinning beloofd. Deze zal echter nog even moeten wachten. De Atlas Leeuwen speelden vrijdagavond een teleurstellend 1-1 gelijkspel tegen Libië in het stadion van Oujda.

Marokko opende de score in de 20e minuut dankzij een doelpunt van Jaoud Yameq na een uitstekend assist van Faycal Fajr.

Een twintigtal minuten later maakte Libië de gelijktreffer. Daarna bleef de score onveranderd tot het einde van het oefenduel.

Marokko speelt dinsdag een tweede oefenwedstrijd tegen Gabon. De wedstrijd staat in het Grote stadion van Marrakech gepland. Beide duels zijn een voorbereiding voor de Atlas Leeuwen op de komende kwalificatiewedstrijden voor de Afrika Cup 2021.

Een eerste kwalificatiewedstrijd staat volgende maand gepland tegen Mauritanië. Marokko speelt in de kwalificatiereeks ook tegen Burundi en Centraal-Afrika.