Zoeken

TUI fly repatrieert Belgen uit Marokko

1 december 2021 - 17:00 - Wereld

©

Luchtvaartmaatschappij TUI fly heeft van Marokko toestemming gekregen om tussen 1 en 5 december 18 repatriëringsvluchten uit te voeren, om de 2377 Belgische klanten die zich nog in het koninkrijk bevinden te repatriëren.

Naar aanleiding van het besluit van de Marokkaanse regering om het luchtruim met ingang van 30/11/2021 te sluiten, schrapt ook de luchtvaartmaatschappij TUI fly haar luchtroutes van en naar het koninkrijk tot en met 13 december 2021.

Lees ook: Marokko: 13 projecten voor ruim 2 miljard dirham goedgekeurd

De klanten kunnen met deze speciale repatriëringsvluchten, die door de autoriteiten zijn goedgekeurd, terugkeren. "Om mensen te repatriëren die het Belgische grondgebied willen bereiken, zijn speciale vluchtvergunningen aangevraagd bij de Marokkaanse autoriteiten en TUI fly heeft zojuist toestemming gekregen om 18 repatriëringsvluchten uit te voeren vanaf deze woensdag tot en met 5 december", aldus een verklaring van de maatschappij.

Lees ook: Marokko verbiedt inkomende vluchten voor 15 dagen

De repatriëringsvluchten vertrekken uit de Marokkaanse luchthavens van Marrakech, Agadir, Casablanca, Nador, Tanger, Al Hoceima, Oujda, Rabat en Tetouan en vliegen naar de Belgische luchthavens van Brussel, Charleroi en Antwerpen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team