Zoeken

Tom Hanks leert Marokkaanse kinderen honkbal spelen

13 juni 2014 - 18:17 - Cultuur

©

Tom Hanks bevindt zich sinds enige tijd in Marokko voor de opnames van zijn nieuwste Hollywood-productie ’A Hologram for the King’. Zijn verblijf is niet onopgemerkt gebleven. Na muilezels tegen frisdrank te hebben geruild, heeft Tom Hanks Marokkaanse kinderen honkbal leren spelen.

Tijdens de opnames reed een vrachtwagen van de filmploeg per ongeluk de voetbal kapot van kinderen die in de buurt aan het spelen waren. Tom Hanks merkte de verdrietige kinderen op en stuurde zijn assistent om nieuwe ballen te komen.

Getuigen vertelden aan Showbizspy dat de assistent niet met één maar met zes gloednieuwe voetballen terugkwam. Alle jongens kregen een nieuwe bal van de acteur waarna hij hen vroeg of ze ooit honkbal hadden gespeeld. De kinderen antwoordden van niet waarop Tom Hanks hen vroeg om de dag nadien terug te komen zodat hij hen "een ​​echte sport" kon leren spelen.

De volgende dag hield de bekende filmmaker zijn belofte en bracht het nodige honkbalmaterieel mee. Ruim een uur lang leerde hij aan de zes kinderen honkbal spelen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team