Zoeken

Tom Cruise en Bruce Willis maken film in Marokko

22 juni 2014 - 14:23 - Cultuur

©

Bruce Willis bevindt zich momenteel in Marokko voor de opnames van ’Rock the Casbah’, de nieuwste film van Barry Levinson. De Amerikaanse acteur werd afgelopen dinsdag in Marrakech gespot.

In ’Rock The Casbah’ (niet te verwarren met de gelijknamige film van Marokkaanse filmmaakster Laila Marrakchi) spelen ook onder meer Bill Murray, Kate Hudson, Danny McBride, Zooney Deschanel en Scott Caan.

De film vertelt het verhaal van Richie Vance, een old school producer die één van zijn artiesten probeert te overhalen om Amerikaanse troepen in Afghanistan te gaan vermaken. Vince krijgt echter problemen en belandt zonder papieren of geld in Afghanistan, waar hij een Afghaanse vrouw met een sublieme stem ontmoet...

Ook Tom Cruise maakt film in Marokko

Een andere en niet minder bekende Amerikaanse acteur, Tom Cruise, gaat in Marokko een deel van de blockbuster Mission Impossible 5 opnemen. Hollywood-sterren Paula Patton en Jessica Chastain behoren eveneens tot de cast.

De opnames van Mission Impossible 5 in Marokko zullen twee weken in beslag nemen. De rest van de film wordt op de Canarische Eilanden gemaakt, waar de belastingvoordelen gunstiger zijn dan in Marokko.

Onlangs werden ook de opnames van Star Wars 7 die in juni in Ouarzazate gepland waren, naar Abu Dhabi verplaatst.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team