Zoeken

Taoufik Basri veroordeeld voor dronken rijden

15 februari 2013 - 13:51 - Marokko

©

Taoufik Basri, zoon van ex-minister Driss Basri, is eind vorig jaar veroordeeld tot een boete van 2200 dirham, omdat hij dronken een ongeval had veroorzaakt in M’diq.

In september had de media het over een ernstig ongeval, waarbij de zoon van Driss Basri betrokken was. Het ongeval gebeurde niet ver van de koninklijke residentie in M’diq. Volgens de rechtbank in Tetouan, gaat het echter om een banaal ongeval met lichte schade.

Khalid Basri, de jongste zoon van Driss Basri, was afgelopen zomer ook betrokken geweest bij een verkeersongeval. Hij had toen een auto aangereden op de snelweg Rabat-Casablanca, waarbij drie gewonden vielen. Khalid was toen dronken weggevlucht en was later door de politie gearresteerd in Casablanca.

Taoufik Basri runt een vastgoedproject, dat indertijd door Hassan II aan zijn familie was geschonken. Hij was de lievelingszoon van Dris Basri.

Zijn broer Hicham Basri is een bekende zakenman geworden in Marokko. Hij is onder meer gekend van het vastgoedproject Bouznika Bay en zijn telecomgroep Ave Phone.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team