Zoeken

In Tanger mishandelde homo heeft eindelijk aangifte kunnen doen

15 maart 2018 - 20:00 - Gemeenschap

©

De jonge Ayoub El Omari heeft uiteindelijk toch aangifte kunnen doen van de mishandeling waarvan hij enkele dagen geleden het slachtoffer was.

Ayoub, een jonge homoseksueel die heel actief is op social media, stelt afgelopen zaterdag door een bende te zijn aangevallen in een winkelcentrum in Tanger. "Ik liep met een vriend in een winkelcentrum toen een tiental mensen ons omsingelden en zeiden: ’Hier is Ayoub de homoseksueel, we moeten hem doden!", vertelde de jongeman na de aanval.

Tientallen mensen en veiligheidsagenten van het winkelcentrum waren getuige van de aanval maar weigerden in te grijpen. Ook de politie weigerde mee te werken en vroeg hem videobeelden van de aanval en een medisch attest.

Een oplossing werd uiteindelijk gevonden dankzij de Procureur des Koning die een onmiddellijke onderzoek heeft bevolen. "Dank aan de Procureur des konings voor zijn tussenkomst en voor het bevelen van een onderzoek om de daders te straffen. Allah, Al Watan, Al Malik.", schreef de 22-jarige Ayoub op social media.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team