Zoeken

Voormalig "supercop" Hicham Mellouli opnieuw gearresteerd

22 maart 2021 - 14:10 - Marokko

©

Ex-politieagent Hicham Mellouli is door de autoriteiten van de stad Tanger gearresteerd wegens een flagrante overtreding van de coronamaatregelen. Hij was in het gezelschap van influencer Simo Bidouh op het moment van zijn aanhouding.

De voormalige "Supercop" hield zich enige tijd gedeisd, maar ging weer in overtreding. Deze keer schond Mellouli de noodtoestand die is ingesteld om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Na zijn arrestatie door de politie werd de voormalige politieman naar het politiebureau gebracht om te worden gehoord, meldt Ahdath.

Het is niet de eerste keer dat de ex-politieman geen respect heeft voor de wet. In 2018 werd Hicham Mellouli veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf waarvan één jaar voorwaardelijk, voor de "aanranding, mishandeling en poging tot verkrachting" van twee vrouwen. Hij werd uiteindelijk vrijgesproken in maart 2020 en bracht in totaal zeven maanden in de gevangenis door.

De nationale veiligheidsdienst DGSN heeft de "Supercop" uit zijn functie ontheven omdat hij herhaaldelijk video’s van zijn interventies op sociale netwerken heeft geplaatst.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team