Zoeken

Speciale huisvesting voor Moulay Hassan bij universiteit Rabat

10 november 2020 - 13:00 - Marokko

©

Bij de School of Governance and Economy is een speciale huistvesting ontworpen voor kroonprins Moulay Hassan. Gelegen in de prestigieuze Riad-wijk, zal de prins op deze manier in staat worden gesteld om een deel van zijn universitaire opleiding persoonlijk te kunnen volgen.

Een groot deel van zijn studie zal Moulay Hassan volgen aan de Faculteit Bestuur, Economische en Sociale Wetenschappen, meldt de website Rabattoday. Het andere deel van zijn studie zal vooral plaatsvinden aan de Mohammed VI Polytechnische Universiteit van Benguerir, waar de prins een woning heeft.

De faculteit Bestuur, Economische en Sociale Wetenschappen van Rabat, onderdeel van de Universiteit van Benguerir, is de eerste school voor hoger onderwijs in Marokko die opleidingen in politieke wetenschappen aanbiedt waarin economie, sociale en juridische zaken worden geïntegreerd.

De school streeft sociale en geografische diversiteit na bij de selectie van de kandidaten, maar baseert haar toelatingsbeleid op verdienste. Van de 300 studenten die elk jaar worden toegelaten, zijn ongeveer vijftig zetels bestemd voor buitenlandse kandidaten, waaronder studenten uit Sub-Sahara landen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team