Zoeken

Spanje: Marokkaan opgepakt voor "vernederende seksuele praktijken"

9 november 2020 - 13:00 - Wereld

©

De Guardia Civil heeft een 34-jarige Marokkaanse man gearresteerd in Vélez-Málaga, in het zuiden van Spanje. De in opspraak geraakte man wordt beschuldigd van slagen en verwondingen met een mes en de aanranding van zijn vrouw.

Het begon allemaal met een klacht van een vrouw bij een politie-eenheid die optreedt tegen vrouwengeweld (UFAM). Het slachtoffer verklaarde dat ze het echtelijke huis moest ontvluchten zonder haar baby om aan haar echtgenoot te ontsnappen. Volgens Malaga Hoy zou hij haar brandwonden hebben toegediend met behulp van een sigaret en een verwarmde vork, voordat hij haar aan "vernederende seksuele praktijken" onderwierp.

Tijdens de huiszoeking uitgevoerd door UFAM-agenten en de politie van Vélez-Málaga in aanwezigheid van de vrouw, werd de baby teruggevonden en de dader aangehouden. Hij is in voorlopige hechtenis genomen op bevel van de onderzoeksrechter van de rechtbank van Vélez-Málaga.

De gewelddadige man is geen onbekende van de politie. Hij zat afgelopen mei al vast voor soortgelijke feiten, maar zijn vrouw trok toen haar klacht weer in.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team