Zoeken

Spanjaard komt om bij tragisch ongeluk in Marokko

15 maart 2024 - 07:00 - Marokko

©

De 56-jarige Alberto López, afkomstig uit het Spaanse Valladolid, is eind vorige week om het leven gekomen in een motorongeluk in Marokko. Het ongeluk gebeurde in de regio Zbat, provincie Midelt.

Alberto López, een fervent motorrijder, was met zijn vrouw op pad in een bergachtig gebied toen het noodlot toesloeg. De vrouw raakte bij het ongeluk ernstig gewond. De oorzaak en exacte omstandigheden van het ongeval zijn nog onduidelijk en worden onderzocht, meldt El Español.

Lees ook: Toerist sterft na val camper van klif in Dakhla

"De ouders van Alberto, die nog in leven zijn, komen uit Rodilana. We wachten op hen om het lichaam te repatriëren. Ze gaven dinsdag aan dat dit zou gebeuren, maar we hebben nog geen nieuws", aldus Jesús Frías, burgemeester van Valladolid. "We zijn ontredderd. Dit is een tragedie voor iedereen", voegde hij toe. De familie is zwaar aangeslagen en wacht in spanning op de repatriëring van het lichaam naar Valladolid, waar Alberto een waardig afscheid zal krijgen.

Lees ook: Toerist overlijdt bij motorongeluk in Marokko

Het slachtoffer was een geliefd lid van de motorclub Joroboros. "Vandaag rouwen we. Een broer en vriend is heengegaan. Hij had altijd die kenmerkende vrolijkheid. Je zal altijd in onze harten blijven, Alberto López...", schreef de club op sociale media.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team