Zoeken

Royal Air Maroc schrapt routes

8 juni 2020 - 11:30 - Marokko

©

Royal Air Maroc zal over enkele dagen binnenlandse vluchten hervatten. Eind deze maand zal de luchtvaartmaatschappij naar verwachting ook terug naar het buitenland beginnen vliegen. Een aantal bestemmingen zullen echter definitief worden geschrapt.

Les Ecos bericht dat Royal Air Maroc de minst winstgevende routes zal schrappen. Het gaat volgens het blad om de vluchten tussen Casablanca en Athene, Wenen, Boston, Miami, Aman, Washington, Sao Paulo, Rio, Niger, Kaapverdië en Guinee-Bissau.

Royal Air Maroc heeft in afwachting van een heropening van de grenzen en het luchtruim, enkele commerciële gestes gedaan in een poging om klanten aan te trekken. Zo hebben "klanten de mogelijkheid om hun reisdatum en -bestemming zonder beperkingen en zo vaak als ze willen zonder financiële gevolgen te wijzigen, zodat ze hun volgende reis met rust kunnen plannen", zegt de luchtvaartmaatschappij.

Voor klanten die nog geen duidelijk zicht hebben op hun komende reizen, biedt Royal Air Maroc een voucher aan van de waarde van hun ticket, met een geldigheid van 18 maanden. Wordt de voucher na deze periode niet gebruikt, dan kan de klant een terugbetaling vragen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team