13 juli 2017 - 18:45 - Marokko
De Marokkaanse autoriteiten hebben begin deze week een rapport gepubliceerd over de vele productie- en distributieproblemen in de vleessector in het land.
Volgens het document voldoen slechts vijf slachthuizen in Marokko aan de sanitaire en hygiënische normen.
Slachthuizen zonder drinkwater noch koelkamers, roestige haken, niet gekoelde vrachtwagens, geen desinfectie- noch schoonmaakmiddelen, slecht onderhouden installaties en gereedschap en nog veel meer lacunes worden in het rapport vermeld. Vlees wordt in Marokko als gevolg blootgesteld aan allerlei besmettingen, infecties en ziekten.
De autoriteiten stellen tevens dat 45 procent van het vlees dat in Marokko wordt geconsumeerd niet afkomstig is van erkende slachthuizen en dus niet wordt gecontroleerd...
Vrouw steekt man dood en overlijdt tijdens vakantie in Marokko
Stellantis brengt productie succesmodel naar Marokko
Marokkaanse diaspora: vijf administratieve procedures die je moet kennen
Verkeerssituatie in Al Hoceima onhoudbaar
Toerist gearresteerd met vuurwapen op luchthaven Marrakech
Waarschuwing voor beignets op stranden Tanger
Vrouw steekt man dood en overlijdt tijdens vakantie in Marokko
Marokkaanse diaspora: vijf administratieve procedures die je moet kennen
Verkeerssituatie in Al Hoceima onhoudbaar
Toerist gearresteerd met vuurwapen op luchthaven Marrakech
Waarschuwing voor beignets op stranden Tanger
Marokkaans gezin uit buitenland veroorzaakt chaos in Agadir
Celstraffen en boetes voor bromfietsers in Marokko
Duizenden Marokkaanse truckers in Spanje onder vuur