Zoeken

Safaa Hbirkou viert baby shower met henna-ceremonie

17 maart 2023 - 20:00 - Cultuur

©

Safaa Hbirkou is zwanger en heeft afgelopen zondag de traditionele henna-ceremonie gevierd. In Marokko is het de traditie om een henna-ceremonie te organiseren voor zwangere vrouwen in de zevende maand van hun zwangerschap.

Het feestje vond plaats in aanwezigheid van familieleden en vrienden van de Marokkaanse actrice en influencer. Safaa Hbirkou deelde zelf beelden van het feest met haar volgers op Instagram.

Lees ook: Safae Hbirkou opnieuw zwanger

Safaa Hbirkou, die in 2020 een tweeling ter wereld bracht, een jongen en een meisje genaamd Neil en Nelya, deelde ook de details van haar zwangerschap en bevalling in een video op haar YouTube-kanaal.

Lees ook: Safae Hbirkou bevalt van gezonde tweeling (video)

De actrice kondigde haar nieuwe zwangerschap eind januari van dit jaar aan met een fotoshoot. "Mijn lieve vrienden, ik ben blij om jullie te laten weten dat ons gezin groter wordt! Binnenkort zullen we met vijf zijn! We wilden het geheim houden om volop te genieten van dit gelukkige evenement, maar het was tijd om ons geluk met jullie te delen", schreef ze toen bij de foto’s.

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="14" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
Voir cette publication sur Instagram

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none;" target="_blank">Une publication partagée par Safae Hbirkou (@hbirkousafae_officiel)

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team