Zoeken

Saad Lamjared in Parijs gearresteerd voor verkrachting

27 oktober 2016 - 14:31 - Cultuur

©

Saad Lamjarred werd woensdag in Parijs gearresteerd voor gijzeling en verkrachting. De zanger moest eind deze week een concert in de Franse stad geven.

Volgens bronnen van Atlas Infos verliet een jonge vrouw in de nacht van dinsdag op woensdag de hotelkamer van Saad Lamjarred en stapte onmiddellijk naar de politie om aangifte te doen van gijzeling en verkrachting.

Wordt Saad Lamjarred schuldig bevonden dan riskeert hij een strenge gevangenisstraf, wat waarschijnlijk ook een einde zal maken aan zijn carrière. Maar zijn schuld zal eerst moeten worden bewezen. De zaak is volgens dezelfde bron opgezet spel. Lamjarred zou in de val zijn gelopen. Hij zou het slachtoffer zijn van een wraakpoging van mensen uit het Midden-Oosten.

Het concert dat Saad Lamjarred in het Palais des Congrès moet geven werd in ieder geval nog niet geannuleerd. De zanger heeft reeds een advocaat ingeschakeld en de ambassade van Marokko in Parijs volgt de zaak.

In de Verenigde Staten wordt Saad Lamjarred ook van de gijzeling en verkrachting van een jonge vrouw in New York verdacht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team