Zoeken

Badr Hari vs Ismael Londt op 17 mei in Eindhoven

11 januari 2014 - 18:48 - Sport

©

Badr Hari staat op 17 mei weer in de ring. Op het vechtsportevenement A1 World Combat Cup in Eindhoven treft de kickbokser Ismael Londt.

In in de K-1 World GP in Zagreb op 25 maart 2013 stonden beide vechters bijna tegenover elkaar. Badr Hari raakte gewond in de kwartfinale tegen Zabit Samedov maar moest door een blessure de halve finale tegen Ismael Londt laten schieten.


Badr Hari wordt op 22 januari voor de rechter in Amsterdam verwacht. Op 10 en 11 oktober stond de vechtersbaas terecht voor een poging tot doodslag op zakenman Koen Everink, zeven mishandelingen, vernieling en een verkeersovertreding.

De zaak werd met drie maanden uitgesteld door een onderzoek naar het gelekt strafdossier van Badr Hari. In december werd duidelijk dat Everink het complete onderzoeksdossier aan Bayens had gelekt.

Update 29 april 2014

Het gevecht van Badr Hari tegen Ismael Londt op 17 mei in Eindhoven is afgelast. Op zijn Facebookpagina laat Hari zelf weten dat de kickboksbond hem geen toestemming heeft gegeven voor het gevecht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team