Zoeken

Quick weigert zwangere vrouw water te geven vanwege Ramadan

18 juni 2017 - 18:05 - Gemeenschap

Het fastfoodrestaurant Quick in Rabat wordt ervan beschuldigd een zwangere vrouw een glas water en de toegang tot de toiletten te hebben geweigerd.

Abdeslam Chbihi, de echtgenoot van de zwangere vrouw, deelde op Facebook een video waarin hij het personeel van Quick Rabat er ook van beschuldigd hem en zijn vrouw te hebben vastgehouden omdat ze de toiletten hadden gebruikt terwijl die uitsluitend door klanten bestemd zijn.

De man vertelde aan Le360 dat hij een klacht had ingediend tegen Quick en een schadevergoeding eiste. “De veiligheidsagenten hebben ons bij de uitgang tegengehouden en weigerden een glas water aan mijn vrouw te geven toen ze zich onwel begon te voelen. Ze vertelden ons dat water niet apart werd verkocht. We hebben anderhalf uur moeten wachten alsof we een misdaad hadden begaan.”

Quick geeft echter een heel andere versie van het incident. In een verklaring laat de fastfoodketen weten dat Abdeslam Chbihi en zijn vrouw het restaurant waren binnengelopen om de toiletten te gebruiken, wat enkel voor klanten mogelijk is. De veiligheidsagent merkte dat en vertelde aan de man, die op zijn vrouw wachtte, dat dat verboden was. Quick heeft eveneens aangifte gedaan tegen Abdeslam Chbihi.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2018 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team