Zoeken

Politie Tanger weerlegt geruchten over dodelijk vluchtmisdrijf

12 augustus 2023 - 10:30 - Marokko

©

De politie van Tanger heeft geruchten weerlegd waarin beweerd wordt dat een verdachte nog steeds gezocht wordt na een dodelijk ongeval waarbij een jonge vrouw omkwam. De informatie werd categorisch ontkend door de politie, die stelt dat de feiten verdraaid zijn.

Afgelopen dinsdag meldden verschillende accounts op sociale media dat de politie van Tanger op zoek was naar de bestuurder van een SUV na een dodelijk ongeval in Malabata. De politie heeft deze beweringen "categorisch" ontkend, benadrukkend dat de inhoud verkeerd en uit context is weergegeven.

Lees ook: Amerikaan rijdt met opzet bewaker aan in Tanger (video)

De politie verduidelijkt dat het werkelijke incident een strafzaak betrof die in mei werd afgehandeld. Het onderzoek leidde tot de arrestatie van een 32-jarige verdachte, die in voorlopige hechtenis is geplaatst en vervolgens voor de rechter is gebracht.

Lees ook: Europese Marokkaan gearresteerd in Tanger

In een verklaring aan de media benadrukt de politie van Tanger dat er veel aandacht wordt besteed aan de interactie met sociale media, met als doel het gevoel van veiligheid te versterken en de veiligheid van de burgers te garanderen. De zaak toont volgens de politie aan hoe verkeerde informatie kan leiden tot verwarring.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team