Zoeken

Pedofiele Spanjaard krijgt 30 jaar cel in Kenitra

11 september 2011 - 14:00 - Marokko

©

Het hof van beroep van Kenitra heeft dinsdag de Spaanse Daniël K.V., tot 30 jaar gevangenis veroordeeld voor pornografie en seksueel misbruik van een tiental kinderen tussen 2 en 14 jaar oud, wat zijn eerste berechting bevestigd.

De Spanjaard, aangehouden in november vorig jaar, woonde in Kenitra sinds 2004 en genoot een goede reputatie in zijn wij waar "hij snoep kocht voor kinderen en feestjes organiseerde" volgens een buurman.

De man, gepensioneerde hoogleraar geboren in 1950, wordt ervan beschuldigd meerdere jonge maagden te hebben verkracht en kleine jongens seksueel te hebben misbruikt. De pedofiel zou ook zijn slachtoffers aangemoedigd hebben tot losbandigheid en prostitutie.

De Marokkaanse NGO tegen pedofilie "Blijf van mijn kind af", heeft zich burgerlijke partij gesteld. Volgens de vereniging was de jongste slachtoffer van de Spanjaard maar 2 jaar oud!

Na te hebben geprobeerd de rechters te doen geloven dat hij geestelijke ziek was, heeft de man uiteindelijk toegeven dat hij zijn slachtoffers seksueel had misbruikt en gefilmd in obscene posities. Het medisch rapport uitgevoerd op de slachtoffers, had dit ook al bevestigd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team