Zoeken

Oussama Assaidi breekt contract met Al Ahli

17 november 2016 - 10:00 - Sport

©

Oussama Assaidi heeft zijn contract laten ontbinden met Al Ahli in Dubai. De Atlas Leeuw is nu op zoek naar een nieuwe club.

Assaidi vertelde aan Voetbal International dat hij een terugkeer in de Eredivisie wel zag zitten. De 28-jarige vleugelaanvaller vertrok anderhalf jaar geleden naar Al Ahli.

« Ik ben 28 jaar en kan in het slechtste geval nog vijf jaar op een hoog niveau voetballen. Motivatie is nooit een probleem geweest. In mijn hoofd ben ik bezig gebleven met een terugkeer in de top. », aldus Assaidi

Dat hij naar het Midden-Oosten vertrok voor geld geeft hij eerlijk toe. « Ik had zelf ook nooit verwacht dat ik zou kiezen voor een lucratief avontuur in het Midden-Oosten, maar als die aanbieding eenmaal voor je ligt en je kunt een aantal dingen veiligstellen, dan is het verdomd lastig nee te zeggen. Ik ben voor het geld gegaan. Dat ga ik niet ontkennen. Ik hoor anderen zeggen dat ze naar het Midden-Oosten gaan voor het sportieve, maar wie gelooft dat? »

Aissadi hoopt ook in Marokko terug in de kijker te komen. Hij koos in 2011 voor het Marokkaans elftal met wie hij zeventien interlands spelen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team