Zoeken

Onderzoek in Marrakech: zwarte markt voor erectiepillen

21 augustus 2023 - 22:00 - Marokko

©

De gerechtelijke politie van Marrakech heeft twee personen gearresteerd wegens de verkoop van seksuele stimulerende middelen, evenals hun voornaamste leverancier. Er loopt een onderzoek om vast te stellen of de drie verdachten banden hebben met een internationale organisatie dat probeert de Marokkaanse markt te overspoelen met dergelijke producten.

Naar aanleiding van advertenties op sociale media over de verkoop van verboden seksuele stimulerende middelen, kon de gerechtelijke politie van Marrakech twee verkopers identificeren, waaronder een zestiger. Ze werden op heterdaad betrapt bij de verkoop van meer dan 400 pillen van hetzelfde type als in de advertenties, meldt Assabah. Na hun arrestatie is de gerechtelijke politie een onderzoek gestart om hun voornaamste leverancier te arresteren. Deze werd in zijn huis opgepakt, waar de onderzoekers 15.000 extra pillen in beslag namen.

Lees ook: Bejaarde Marokkaan overlijdt na overdosis viagra

De verdachten zijn in hechtenis genomen voor het gerechtelijk onderzoek. Hierbij moet worden vastgesteld of zij samenwerken met een internationaal netwerk dat de Marokkaanse markt probeert te overspoelen met erectiepillen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team