Zoeken

Moslims in Groot-Brittannië delen kerstgeschenken uit aan zieken

30 december 2019 - 17:00 - Wereld

©

Moslimvrijwilligers van de Lancashire Council of Mosques (LCM) in Groot-Brittannië hebben kerstgeschenken uitgedeeld aan patiënten in het Blackburn Royal Hospital.

Molana Rafiq Sufi, voorzitster van de moskeeraad van Lancashire, imam Hafiza Patel en meerdere leden van de raad bezochten de patiënten in het ziekenhuis om hen cadeautjes te geven.

De voorzitster van LCM bedankte in een bericht op sociale media de directie van het ziekenhuis om hen toestemming te hebben gegeven om voornamelijk oudere patiënten te bezoeken.

Volgens Sufi is het uiterst belangrijk om zieken tijdens de winterperiode te steunen en te vergezellen. "Het is belangrijk om zieke mensen warmte te geven en hen gelukkig te maken. We zijn blij om ouderen in onze gemeenschap te helpen, ongeacht hun religie en herkomst.", aldus Sufi.

Hassan Fazal, imam die het bezoek hielp organiseren, waardeerde het initiatief dat hij als essentieel beschouwt voor de zieken. Het helpt bovendien om de relaties tussen mensen met verschillende religies en achtergronden te versterken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team