Zoeken

Voor moord gezochte mannequin Marica Kukucova naar Marokko gevlucht

9 april 2014 - 13:27 - Marokko

©

Slowaakse mannequin Marica Kukucova wordt ervan verdacht haar ex-partner te hebben vermoord. Een internationaal arrestatiebevel is tegen haar uitgevaardigd. De ’Zwarte weduwe’ zoals ze door de media wordt genoemd, zou zich in Marokko bevinden.

De jonge vrouw wordt verdacht van de moord op de 48-jarige Britse miljonair Andrew Bush, afgelopen zaterdag in zijn villa aan de Costa del Sol in Zuid-Spanje. Het slachtoffer, dat fortuin maakte in de diamantenhandel, werd twee keer in het hoofd geschoten.

De nieuwe vriendin van de miljonair was aanwezig op het moment van de moord. Aan de politie vertelde ze hoe Marica Kukucova zich in hun villa had verstopt en haar ex-vriend bij zijn aankomst het huis had binnengetrokken alvorens de deur op slot doen.

Zij belde onmiddellijk de politie, maar bij hun aankomst was Andrew Bush al dood. De vrouw verklaarde dat de mannequin aan boord van een limousine was gevlucht.

De Spaanse politie heeft volgens de Spaanse informatiewebsite ABC contact opgenomen met de Portugese en Marokkaanse autoriteiten. De politie vermoedt dat Monica Kukucova zich in Marokko schuil houdt.

Update

Mayka Marica Kukucova, verdacht van de moord op haar ex-vriendje afgelopen zaterdag in Spanje, heeft zichzelf aan de politie in Slowakije overgeven.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team