Zoeken

Moghreb Tetouan moet flinke vergoeding aan voormalige coach betalen

27 juli 2018 - 18:30 - Sport

©

Moghreb Tetouan moet van de Wereldvoetbalbond FIFA een flinke financiële vergoeding betalen aan de voormalige coach van de club, de Spaanse Sergio Lobera.

De noord-Marokkaanse club werd tot 1,6 miljoen dirham schadevergoeding veroordeeld. Dit bedrag is gelijk aan de salarissen en premier die de coach niet heeft ontvangen voor zijn werk bij de club.

Moghreb Tetouan moest dit bedrag voor 17 juni betalen, maar deed dat niet. Redouane El Ghazi, nieuwe voorzitter van de club, was afgelopen weekend in Spanje om met Lobera te spreken. Daar ontdekte hij dat het te betalen bedrag was toegenomen naar 2,05 miljoen dirham. Omdat de club niet op tijd betaalde heeft Moghreb Tetouan namelijk een extra boete gekregen van de FIFA.

El Ghazi en Lobera vonden echter een akkoord volgens dewelke Moghreb Tetouan onmiddellijk 50% van het bedrag zal betalen. De club zal vervolgens 30% begin augustus betalen en de overige 20% in december. Lobera heeft er tevens mee ingestemd om het bedrag van de boete niet op te eisen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team