Zoeken

Voetbal: Djamel Belmadi weet hoe Marokko te verslaan

6 maart 2011 - 15:05 - Sport

©

Djamel Belmadi, voormalig Algerijnse international nu coach in Qatar, overweegt hoe Marokko te verslaan op 27 maart in Annaba.

"Ik denk dat de Marokkaanse selectie veel troeven heeft, het is dus aan ons om hen te affronteren en deze wedstrijd met grote ernst op te nemen, wij moeten proberen om de minste fout van onze tegenstander te gebruiken. Ik denk dat dit een moeilijke wedstrijd gaat zijn", vertelt Belmadi in de Algerijnse pers.

De coach van Lekhwiya, Qatarese eerste divisie club, acht het noodzakelijk "dat onze spelers de wedstrijd leiden vanaf het begin, en agressief inspelen op elke bal. Dit is hoe we het spel in ons voordeel kunnen boeken. Als we dat kunnen doen, kunnen we de Marokkaanse verdediging destabiliseren".

De aanval in blok zou dus de tactiek zijn, dewelke bepleit wordt door Djamel Belmadi, voorheen lid van de Algerijnse team, voor wie de enige optie om te worden geselecteerd voor de ACN-2012, het verslaan van Marokko is. Voor de Atlas Leeuwen een gelijkspel al genoeg zijn om geselecteerd te worden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team