Zoeken

Marrakech komt in opstand tegen sekstoerisme

20 juli 2013 - 12:03 - Marokko

©

Bewoners van Marrakech zijn de prostitutieactiviteiten in hun stad beu en dreigen ermee protestacties te ondernemen. Ditmaal zorgt een homoseksuele koppel, een Italiaan en een Zuid-Afrikaan, voor verontwaardiging. Samen baten ze openlijk een seksvilla uit.

De twee mannen worden ervan beschuldigd seksfeestjes te organiseren, waarvan filmpjes worden gemaakt en verkocht aan buitenlanders.

Sommige ’klanten’ eindigen het feestje openlijk op straat. Foto’s van mannen in seksuele houdingen op straat circuleren al enkele dagen in Marrakech.

Een klacht werd ingediend bij de procureur-generaal van het Gerecht van eerste aanleg van Marrakech door de buren van het homoseksuele koppel. Ook kreeg de Wali van Marrakech een gedetailleerd verslag van de zaak. De aanklagers eisen een onderzoek en de stopzetting van de activiteiten van de twee buitenlanders.

Marrakech, wereldwijd bekend om de vele seksuele schandalen waarin vooral buitenlanders betrokken zijn, werd in een documentaire van Spaanse journalisten, aangeduid als de Bangkok van Afrika.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team