Zoeken

Marrakech: dode na afrekening met messen

7 juni 2021 - 11:20 - Gemeenschap

©

Een 47-jarige man werd donderdag in de omgeving van Oued Issil gearresteerd door de politie van Marrakech. Hij werd gezocht omdat hij de dood van een man heeft veroorzaakt. Hij heeft hem neergestoken om een rekening te vereffenen.

Volgens de eerste elementen van het onderzoek, die bekend zijn gemaakt door de nationale veiligheidsdienst DGSN, heeft de verdachte het slachtoffer bij verrassing met een mes gestoken. De man is aan de gevolgen van zijn verwondingen overleden.

Uit de getuigenissen blijkt dat de vermeende dader het slachtoffer verraste terwijl hij alleen was na het Asr-gebed, in de Benkaddour-moskee in de wijk Sidi Youssef Ben Ali. Een geschil tussen de twee personen over een lokaal dat aan het slachtoffer toebehoorde was de aanleiding voor hun conflict, aldus de DGSN. De beschuldigde is na zijn misdaad gevlucht.

Na zijn arrestatie is de verdachte in voorlopige hechtenis genomen ten behoeve van het onderzoek, dat door de prefectorale dienst van de gerechtelijke politie onder toezicht van de bevoegde officier van justitie wordt verricht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team