Zoeken

Marokko zoekt jonge voetballers in Italië

1 januari 2021 - 17:00 - Sport

©

Youness Chahine, de officiële scout van de Koninklijke Marokkaanse Voetbalbond (FRMF), is op missie in Italië. Zijn doel is om Marokkanen met een dubbele nationaliteit die bij Juventus of AC Milan spelen te overtuigen om voor het Marokkaanse voetbalelftal te kiezen.

Chahine is pas een paar weken bezig met zijn werk als scout in Italië. Hij heeft al veel interessante spelers ontmoet, waaronder de 14-jarige Adam Boufandar, die speelt in het jeugdteam van de club Juventus in Turijn. Ook speelt hij voor het Italiaanse nationale team onder 17 en wordt hij gezien als de rijzende ster van het Italiaanse voetbal.

Een andere jeugdspeler van Juventus die Chahine in het vizier heeft is de 16-jarige Adam Boumansour. Volgens de scout zou hij wonderen doen als hij hem zou kunnen overtuigen om zich bij de Atlas Leeuwen aan te sluiten, meldt het dagblad Al Massae.

Youness Chahine heeft ook al contact gehad met Adam Boukoune van AC Milan, Ayoub Chabti van Sampdoria in Genua, Ayman Elouafi, verdediger van Livorno, en Iliass Sabeh, doelman van Crimonzi.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team