Zoeken

Marokko in uitverkocht stadion tegen Algerije

10 december 2021 - 15:00 - Sport

©

Het Marokkaans elftal staat zaterdag in een uitverkocht stadion tegenover Algerije in de kwartfinales van de FIFA Arab Cup. Alle kaartjes voor de wedstrijd waren in een paar uur uitverkocht.

Het wordt een spannende wedstrijd die het enthousiasme van de Marokkaanse en Algerijnse fans duidelijk heeft aangewakkerd. In een paar uur tijd werden alle tickets voor de wedstrijd verkocht, waardoor de organisatoren de loketten 48 uur voor de wedstrijddag moesten sluiten, meldt Assabah.

Lees ook: Arab Cup of Nations: Algerije speelt tegen Marokko

Veel Marokkaanse fans kunnen volgens de krant de reis naar Qatar niet maken, vanwege de sluiting van de grenzen. Deze situatie zal leiden tot speculatie met betrekking tot de prijs van tickets, die tussen de 114 en 495 dirham zou kunnen liggen en aanpalend bij de 152 en 620 dirham voor de finale.

Volgens Fatima Naimi, woordvoerster van het organisatiecomité van de Arab Cup Of Nations, mogen de fans zaterdag een spannende wedstrijd verwachten. Ze verzekert dat er bij alles rekening wordt gehouden met de gezondheidsprotocollen om fans te beschermen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Lees ook: Voetbal: Marokko verslaat Palestina met 4-0

"We hebben uitzonderlijk voorzieningen getroffen om dit toernooi tot een goed einde te brengen, en er wordt speciale zorg besteed aan de bescherming van de gezondheid van de fans. Wij hebben daarvoor een protocol opgesteld in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid," zegt Naimi.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team