Zoeken

Marokko: mobiele consulaten in Rusland voor WK-2018

20 april 2018 - 14:59 - Marokko

©

Tijdens het WK-2018 in Rusland zal Marokko mobiele consulaten naar de steden sturen waar de Atlas Leeuwen zullen spelen en verblijven, om de supporters op te vangen.

De mobiele consulaten, een maatregel van de ambassade van Marokko in Moskou, zijn bedoeld om ter plekke Marokkaanse supporters te steunen en te helpen indien nodig tijdens hun verblijf. De fans kunnen er ook terecht om informatie en advies te krijgen.

Volgens de ambassadeur van Marokko in Rusland, Abdelkader Lacheheb, zal een brochure worden uitgedeeld met informatie over ziekenhuizen, musea, hotels en uiteraard de stadions waar de Atlas Leeuwen zullen trainen en spelen.

Met de brochure zullen de fans ook van voordelige prijzen genieten in het openbaar vervoer in de steden waar het Marokkaans elftal zullen spelen.

Lacheheb liet tevens weten dat er dagelijks vluchten zullen zijn tussen Casablanca en Moskou. De vluchten worden door Royal Air Maroc verzorgd. Onderhandelingen zijn ook aan de gang om extra vluchten te planne naar Moskou, Sint Petersburg en Kaliningrad.

Bladna.nl